תפוחי אדמה מטוגנים יווניים
המתכון היווני מחבת תפוחי אדמה מטוגנים מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 230 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גבינת פטה athenos, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו גיליון פאן נאצ'וס יווני, ארוחת שרימפס יוונית תבנית, ו צלעות חזיר מחבת, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה עד בייקון הוא פריך.
הסר בייקון עם כפית מחוררת למגבת נייר, הזמנת טפטוף במחבת.
הוסף תפוחי אדמה למחבת. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 15 דקות. או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מערבבים בגבינה עד מעורבב היטב.