תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים עם לימונים
זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. נסו תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים, תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים, ו סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את תפוחי האדמה ב stockpot 8 ליטר עם מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי לפחות 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 עד 25 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומאפשרים להתייבש במשך 5 דקות. באמצעות כף היד שלך, לחץ בעדינות את תפוחי האדמה עד מרוסק קלות.
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים 1/4 כוס שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני וחום קל, על 1 דקה.
הסר את השום ולהשליך. בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, מבלי לערבב, עד התחתית להפוך חום זהוב, על 5 עד 8 דקות. באמצעות מרית, להפוך את תפוחי האדמה מעל ומבשלים, מטפטף בשמן, במידת הצורך, עד חום זהוב בצד השני במשך 5 עד 8 דקות נוספות.
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, להקציף יחד את השמן, מיץ לימון, פטרוזיליה, טימין, גרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
כפית את הרוטב על תפוחי האדמה ולזרוק בעדינות עד מצופה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערת הגשה ומגישים.