קושיקשה
מוכן ב48 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים עם לימונים

תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים עם לימונים
זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. נסו תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים, תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים, ו סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את תפוחי האדמה ב stockpot 8 ליטר עם מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי לפחות 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומאפשרים להתייבש במשך 5 דקות. באמצעות כף היד שלך, לחץ בעדינות את תפוחי האדמה עד מרוסק קלות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים 1/4 כוס שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני וחום קל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
הסר את השום ולהשליך. בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, מבלי לערבב, עד התחתית להפוך חום זהוב, על 5 עד 8 דקות. באמצעות מרית, להפוך את תפוחי האדמה מעל ומבשלים, מטפטף בשמן, במידת הצורך, עד חום זהוב בצד השני במשך 5 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, להקציף יחד את השמן, מיץ לימון, פטרוזיליה, טימין, גרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
כפית את הרוטב על תפוחי האדמה ולזרוק בעדינות עד מצופה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
מעבירים את תפוחי האדמה לקערת הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה