תפוחי אדמה מטוגנים עם רוטב טרגון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מטוגנים עם רוטב טרגון. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. 211 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לכו לחנות ותרימו תפוחי אדמה, טרגון, שמן זרעי ענבים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: תפוחי אדמה Fingerling עם עירית טרגון, תפוחי אדמה בגריל עם ויניגרט טרגון שמנת, ו מחבת מטוגנת דבש-לימון Fingerling תפוחי אדמה כרישה.
הוראות
מביאים תפוחי אדמה, 1/4 כוס מלח כשר, ו8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, about12 דקות.
ניקוז; בואו להתקרר לחלוטין.חצי תפוחי אדמה לאורך. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
להקציף חלמון ביצה, מיץ לימון, ו apinch של מלח ים בקערה קטנה. בהדרגהבשמן זית 1/2 כוס עד mayonnaiseforms. מערבבים בשאלות וטרגון. זה בטעם פלפל. לעשות קדימה: יכול bemade 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
חום שנותר 1 1/2 כפיות שמן זית קטןקילט על חום בינוני גבוה.
מוסיפים קפה ומטגנים, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך וזהב, 2-3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, transfercapers מגבות נייר כדי לנקז. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
יוצקים שמן צמחי לתוך סיר גדול כדי adepth של 2". צרף תרמומטר מטגן עמוק לצד של סיר.
שמן חום מעל מדחום בינוני heatuntil רושם 191°. עבודה inbatches, מטגנים תפוחי אדמה עד חום פריך כהה, 3-4 דקות.
מתנקזים על נייר. מתבלים קלות במלח ים.
לארגן תפוחי אדמה חמים על מגש, cutside למעלה. כפית קצת מיונז על כל;מפזרים צלפים.