תפוחי אדמה ממולאים צ'ילי Poblano
תפוחי אדמה ממולאים Poblano צ'יילס נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך כמון טחון, תפוחי אדמה, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Poblano מפוחלץ צ'יילס (, ו קינואה ממולא Poblano צ'יילס (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. גיליון עוגיות קו עם נייר כסף.
מניחים poblano chiles על גיליון עוגיות. צלוי 8 דקות, פונה פעם אחת, עד מושחר.
מניחים צ ' ילי מושחר בקערה; לכסות בחוזקה.
בואו לעמוד 10 דקות. מקלפים עור חרוך מצ ' יילס.
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים פירה, 1 כוס התירס, הכוסברה, צ ' ילי ירוק, כמון ו 1/2 כוס הגבינה.
חותכים את מרכז חתוך של כל poblano; דברים עם תערובת תפוחי אדמה.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
מפזרים 1/4 כוס תירס הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים חשפו 15 דקות או עד גבינה מותכת וחולצות משחימים קלות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Clos Amador Cava Tendre rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
![Clos Amador קאווה Tendre עלה]()
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.