תפוחי אדמה מסולסלים
תפוחי אדמה מסולסלים Gruyère נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שיני שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו תפוחי אדמה מסולסלים בגרוייר, בטטות מסולסלות עם בייקון וגרוייר, ו צ'דר ותפוחי אדמה מסולסלים מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
שכבה תפוחי אדמה ב 13-x 9 אינץ ' או 3-qt. צלחת אפייה.
מערבבים יחד קרם הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים תיבול איטלקי לתוך תערובת שמנת.
יוצקים תערובת שמנת על תפוחי אדמה.
אופים ב 400 במשך 30 דקות, ערבוב בעדינות כל 10 דקות.
מפזרים גבינה; אופים 15 עד 20 דקות או עד חום מבעבע וזהוב.
בואו לעמוד על מתלה חוט 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: בדקנו עם מטחנת תיבול עשב איטלקית מקורמיק.