תפוחי אדמה מרוסקים וברוקולי
תפוחי אדמה מרוסקים וברוקולי נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 314 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ראשי ברוקולי, חמאה, תפוחי אדמה אדמדמים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. ציון זה מוצק. נסו תפוחי אדמה מרוסקים וברוקולי, תפוחי אדמה מרוסקים עם ברוקולי, ו תבשיל תפוחי אדמה וברוקולי מרוסק עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מרתיחים תפוחי אדמה במים מומלחים עד שהם רכים מאוד; כ -20 דקות.
חותכים את הפרחים מהברוקולי ומוסיפים לתפוחי אדמה רותחים, בערך 7 דקות.
מסננים ומניחים חזרה לסיר.
מחממים את החלב, השמנת והחמאה בסיר קטן.
יוצקים רוטב לתפוחי האדמה והברוקולי, מועכים יחד. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.