תפוחי אדמה משופדים
המתכון ניתן להכין תפוחי אדמה משופדים תוך 25 דקות בערך . תמורת 42 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות , 2 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . זה עובד היטב בתור מזנון. אם יש לכם מרק עוף, רוזמרין, שוט פלא וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 46% . הציון הזה די טוב. נסו תפוחי אדמה משופדים רוזמרין , שיפוד עוף ובטטות ושיפוד חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ומים בתוך 2-Qt. צלחת המתאימה למיקרוגל. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 8-12 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב באמצע; לנקז. בקערה גדולה מערבבים את שאר החומרים.
להוסיף תפוחי אדמה; מערבבים בעדינות לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
מסננים, שומרים את המרינדה. משחילים תפוחי אדמה על שיפודי מתכת או עץ ספוגים. צולים, מכוסה, על אש חמה במשך 6-8 דקות או עד שתפוחי האדמה מזהיבים. הופכים ומברישים מדי פעם במרינדה שמורה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut Millesime. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-58 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט מילסימה]()
טייטינגר ברוט מילסימה
טייטינגר מייצר שמפניה בציר רק כאשר הקציר היה באיכות יוצאת דופן עד כדי כך שמגיע לו עיבוד מלא. היין משווק גם לאחר יישון של כארבע עד חמש שנים. התבגרות איטית זו על המשקעים הופכת אותה לשמפניה בעלת גוף מלא, אך עם זאת מאפשרת לה לבטא במלואן את האיכויות המיוחדות של הבציר שלה.