תפוחי אדמה מתוקים ולבנים קלויים עם אגוזי לוז
תפוחי אדמה קלויים מתוקים ולבנים עם אגוזי לוז נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 12 מנות. זה מנות ראשונות יש 301 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, תפוחי אדמה russet, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה צלויים עם יורה אפונה, פסטו ואגוזי לוז, פלפלים מתוקים קלויים וגזר עם תפוזים ואגוזי לוז, ו מחית תפוחי אדמה לבנה ומתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים ומקלפים תפוחי אדמה מתוקים ותפוחי אדמה חלודים.
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות 1 אינץ'. שים במחבת 12 על 17 אינץ 'עמוק 2 אינץ'.
מוסיפים שום וחמאה מומסת 1/4 כוס.
אופים בתנור 475 במשך 45 דקות, הופכים ירקות עם מרית רחבה כל 15 עד 20 דקות בערך. ואז מערבבים באגוזי לוז.
המשך לאפות תפוחי אדמה עד שהם רכים מאוד כאשר פירסינג הקצוות שלהם משחימים היטב, על 20 דקות (30 דקות אם מגניב); מדי פעם להפוך חתיכות עם מרית רחבה. מערבבים הנותרים 2 כפות חמאה מומסת.