תפוחי אדמה נאצ'ו
תפוחי אדמה נאצ'ו יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם זיתים, סלסה עבה קלה, גבינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הצ'יפס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר מזון בטטה קינוח צ'יפס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מצופים גבינת נאצ'ו, פיאסטה נאצ'ו גבינה בקר ותפוחי אדמה, ו כלב נאצ'ו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים גיליון נייר אלומיניום על תבנית אפייה.
מניחים צ ' יפס וופל בודדים על הסדין ומרחב באופן שווה. באמצעות כפפות תנור, מניחים את תבנית האפייה בתנור ואופים צ ' יפס במשך 18 עד 20 דקות.
בעוד הצ ' יפס מתבשל, פתח את הפחית של שעועית שחורה באמצעות פותחן פחית וכפית לקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים את הקערה באופן רופף עם עטיפת פלסטיק ומיקרוגל על גבוה במשך 4 עד 6 דקות.
באמצעות כפפות תנור, להסיר את הצ ' יפס מהתנור ולתת מגניב על 5 דקות.
כדי להרכיב, באופן שווה רווח הצ ' יפס על צלחת בטוחה במיקרוגל. למעלה כל מטגנים עם 1 כף של שעועית מחוממת ולאחר מכן מפזרים את הגבינה והזיתים.
שים את הצלחת במיקרוגל וחום על גבוה במשך 1 דקה, או עד גבינה מותכת. עם כפפות תנור, להסיר את הצלחת מהמיקרוגל. למעלה כל מטגנים עם 1 כפית סלסה 1 כפית שמנת חמוצה.