קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

תפוחי אדמה, פטריות, וחשיש עוף

תפוחי אדמה, פטריות, וחשיש עוף
תפוחי אדמה, פטריות, וחשיש עוף יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמן בישול, טימין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פטריות חשיש, תפוחי אדמה, אספרגוס & חשיש פטריות, ו פשטידת תרד ופטריות עם קציצת תפוחי אדמה.

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך כמעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
ניקוז.
3
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל, שום, פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את העוף, 1/2 כפית מלח, פלפל, ואת הקורנית. לטגן עד העוף הוא כמעט מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר את התערובת מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לנגב את המחבת ולאחר מכן לחמם את הנותרים 3 כפות שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את תפוחי האדמה סחוטים ולתת לבשל, בלי לערבב, במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
9
מוסיפים את 1/2 הנותרים מלח כפית, מערבבים את תפוחי האדמה, ומבשלים עד השחמה היטב, על 4 דקות יותר. מערבבים את העוף ואת הפטריות, את השמנת ואת הפטרוזיליה. לבשל עד רק מחומם דרך, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מבחן במטבח עצה: זה המקום המושלם להשתמש שאריות מבושל הודו או עוף. פשוט לזרוק אותו בסוף עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
11
המלצת יין: מנה מספקת זו תלך עם משקאות שונים בהתאם לשעה ביום. לבראנץ', נסה מימוזה (מיץ תפוזים ויין מבעבע). לארוחת ערב, מגישים אור, בורדו צעיר מן Mdoc בצרפת.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)