תפוחי אדמה פיאסטה
אם יש לך זיתים, שמנת, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה אדומים פיאסטה, תפוחי אדמה גבינה פיאסטה, ו תפוחי אדמה ופיאסטה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. בסיר 3 ליטר, מים חמים, חמאה ומלח לרתיחה.
הסר מהחום. מערבבים בחלב ותפוחי אדמה יבשים רק עד לחלח.
בואו לעמוד על 30 שניות או עד הנוזל נספג. שוט עם מזלג עד פלאפי.
מורחים תפוחי אדמה חמים בתבנית אפיית זכוכית ungreased 8 אינץ ' (2 ליטר).
מפזרים זיתים וגבינה. צלייה עם העליון 3 עד 4 סנטימטרים מחום על 2 דקות או עד גבינה מותכת.
מגישים עם ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה וכוסברה.