קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה פירוגי

תפוחי אדמה פירוגי
מתכון תפוחי אדמה Pierogi יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 146 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו תחליפי ביצים, חמאה, בצק פירוגי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו תפוחי אדמה פירוגי, תפוחי אדמה ושום פירוגי, ו בשר תפוחי אדמה Pierogi (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד במכרז; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קערהקערה
3
מוסיפים עירית ו 5 מרכיבים הבאים (עירית דרך 3/4 כפית מלח); להתמזג היטב עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
מחלקים בצק פירוגי ל-16 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לכדור. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל כדור לתוך מעגל 3 1/2 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
כף 1 כף מעוגלת של תערובת תפוחי אדמה על חצי מכל עיגול בצק. להביא צדדים מנוגדים של עיגול הבצק יחד; קמצוץ לאטום, מתחיל במרכז וצובט את שני הצדדים כדי ליצור צורה חצי ירח. חזור עם עיגולי הבצק הנותרים ותערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצקבצק
6
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הוסף מחצית pierogi; לבשל 7 דקות או עד שנעשה (pierogi יעלה על פני השטח).
8
הסר pierogi עם כפית מחוררת; לנקז במסננת (pierogi ידבק למגבת נייר).
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
9
מניחים pierogi בשכבה אחת על תבנית אפייה או מגש. חזור על הנוהל עם פירוגי שנותר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מחממים 1 1/2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
להוסיף 8 pierogi; לבשל 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
12
הסר pierogi; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 1/2 כפיות חמאה 8 pierogi.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
13
מפזרים pierogi מבושל עם 1/8 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
14
מגישים עם 1/3 כוס שמנת חמוצה מופחת שומן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה בהירהשמנת חמוצה בהירה