תפוחי אדמה פלוס
צריכים תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו? תפוחי אדמה פלוס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 12 גרם שומן ובסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, בזיליקום, תפוחי אדמה ומלח מתובל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-35 דקות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון ספונקולרי של 40%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Crock Pot Cheesy Potatoes from Raw Potatoes, Crock Pot Cheesy Potatoes from Real Potatoes, and Brown Butter Hasselback Potatoes (אקורדיון תפוחי אדמה).
הוראות
שלבו ירקות ותבלינים; מחלקים בין ארבע חתיכות של נייר כסף כבד (בערך 12 אינץ' ריבוע). מנקד בחמאה. מקפלים נייר כסף סביב הירקות וסוגרים היטב.
צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 15 דקות מכל צד. פתח את נייר הכסף בזהירות כדי לאפשר לאדים לצאת.