תפוחים אפויים עם אגוזי מלך מסוכרים
תפוחים אפויים עם אגוזי מלך מסוכרים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 242 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, חתיכות אגוז, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו כרוב הניצנים של מייל אנד עם אגוזי מלך מסוכרים ותפוחים, תפוחים שלוקים בסיידר עם אגוזי מלך מסוכרים, קרם רום וסירופ סיידר, ו ברי אפוי עם קומפוט אוכמניות ואגוזי מלך מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 450°f. שמן גיליון אפייה.
תפוחים חצי לאורכו ולהסיר את הליבה עם קאטר מלון-כדור או סכין קיצוץ. ממיסים חמאה במחבת כבדה בגודל 10 אינץ ' מעל חום מתון ומפזרים 1/2 כף סוכר. מסדרים חצאים תפוח, לחתוך צדדים למטה, על סוכר ומבשל, ללא הפרעה, עד הסוכר מתחיל caramelize, 3 עד 5 דקות.
מעבירים מחבת לתנור ואופים תפוחים עד למכרז, כ -15 דקות.
בעוד תפוחים הם אפייה, לבשל הנותרים 1/4 כוס סוכר עם מלח במחבת יבשה 7-8 אינץ כבד על חום גבוה בינוני, ללא הפרעה, עד הסוכר מתחיל להמיס, על 2 דקות. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק, 1 עד 2 דקות יותר.
מוסיפים אגוזי מלך, ערבוב מעיל, ואז לשפוך על תבנית אפייה מגניב 10 דקות. לשבור אגוזים לחתיכות קטנות במידת הצורך.
מערבבים יחד יוגורט 2 כפיות דבש.
מגישים תפוחים, חותכים צדדים, עם יוגורט ואגוזים.
טפטוף עם דבש נוסף אם תרצה.