תפוצ'יפס מתובל
גשו לסופר וקנו פפריקה, פלפל קאיין, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: צ'יפס מתוק מתובל, חומוס בטטה מתובל וצ'יפס לחם שטוח כמון, ו צ'יפס בטטה מתובל בצ' ילי עם גבינה כחולה יוגורט יווני.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לשפשף את תפוחי האדמה מתחת למים עד נקי לחלוטין. השתמש מנדולינה או פורס יפני לחתוך את תפוחי האדמה דק ככל האפשר. כשאתם חותכים אותם, מטביעים אותם במים קרים ומניחים אותם בצד.
מערבבים יחד את מלח השום, פפריקה, פלפל שחור, קאיין ומלח בקערה קטנה ומניחים בצד.
ב 2 תנורים הולנדים כבדים, לחמם קצת שמן צמחי ל 375 מעלות F (השתמש מדחום כדי לשמור על זכות temp!).
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר, ומכתימים אותם עם מגבות נייר יותר להתייבש לחלוטין.
קבוצות נמוכות יותר של תפוחי אדמה לתוך השמן באמצעות מרית. הם יטגנו מהר מאוד, על 1 1/2 דקות; להסיר עם מרית כאשר הם נחמדים וזהב פריך. מיד מפזרים על תערובת התבלינים. חזור עם שאר תפוחי האדמה!