קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

תפריט חג המולד של קנווד: ריבועי ערמונים שוקולד

תפריט חג המולד של קנווד: ריבועי ערמונים שוקולד
צריך הר ד ' אובר צמחוני? תפריט חג המולד של קנווד: ריבועי ערמונים משוקולד יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 194 קלוריות. מתאים ל-20 ומחירו 46 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, חמוציות, שוקולד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ ריבה & קרם קרוש יש 23 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: תפריט חג המולד של קנווד: אין עוגת גבינה כתומה שוקולד, חובה לנסות פאי חג המולד-פאי ערמונים שוקולד, ו ריבועי הדרים לחג המולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית של 20 סנטימטרים בנייר אפייה.שלב 2: ממיסים את החמאה, השוקולד והסוכר במחבת על אש נמוכה. מניחים בצד להתקרר לכמה דקות.שלב 3: בקערה של מערבל קנווד לנפות את הקמח ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 20 דקות. השאירו להתקרר בפח לפני שחותכים לריבועים. אבק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה