תרד אפוי עם פירורי לחם שום
תרד אפוי עם פירורי לחם שום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם, שמן זית כתית מעולה, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צדפות אפויות עם פירורי לחם ושום (יען כל ' איטליה, ספגטי עם פירורי שום קלויים, תרד וביצה, ו אסקרול עם שום ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לזרוק תרד בקערה גדולה מאוד או סיר עם 3 כפות שמן זית עד העלים מצופים קלות. לזרוק שוב עם 1/8 כפית מלח, קמצוץ של פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום.
מערבבים פירורי לחם עם שום ונותר 1 כף שמן זית בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לארוז תרד לתבנית אפייה 2 ליטר ככל האפשר; זה יהיה תלולית.
מפזרים פירורי לחם מוכנים מעל.
אופים עד תרד ממלא תבשיל על ידי כמחצית, הוא רך מאוד, ופירורים הם חום זהוב, על 30 דקות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;