לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תרד, בצל מקורמל ופיצן בייקון. מתכון זה מכין 4 מנות עם 684 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, גבינת פרמזן, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה די טוב. נסו פיצה בצל מקורמל, תרד ובייקון, תרד, בצל מקורמל ופיצת בייקון, ו פיצה בייקון בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת בצק, כף קלות את קמח הלחם לכוס מדידה יבשה, ויישר בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
בצק
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
2
שלב 1/2 כוס קמח לחם, מים חמים, 1 כפית סוכר ושמרים, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
תן לעמוד 15 דקות.
4
כפית קלות 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה לכוס מדידה יבשה; מפלסים בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
5
שלב בקערה גדולה 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, 1/2 כוס קמח לחם ומלח, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
הכינו באר במרכז התערובת.
7
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת הקמח; מערבבים היטב. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -10 דקות); הוסף מספיק קמח שנותר לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בצק
שמרים
8
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים (85), נקיים מטיוטות, 45 דקות או עד להכפלת גודלם. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לבצק. אם הזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
להכנת ציפוי, מבשלים בייקון במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוסיפים בצל ו -2 כפיות סוכר למחבת; מבשלים 12 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מסירים מהאש; מגניב.
15
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
16
מוסיפים שום; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
שום
17
מוסיפים 3 כפות קמח ופלפל, תוך ערבוב עם מטרפה; מבשלים 30 שניות. מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה. מבשלים 5 דקות או עד סמיך ומבעבע, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
18
מחממים תנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
תנור
19
מרדדים בצק לעיגול בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
20
מניחים בצק על תבנית פיצה (12 אינץ') או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס. קצוות קצוות של בצק באצבעות כדי ליצור שפה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח תירס
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת פיצה
21
מורחים תערובת חלב באופן שווה על הבצק; למעלה עם תרד ובצל.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מורחים
בצק
בצל
חלב
22
אופים ב 475 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
23
מפזרים באופן שווה בייקון וגבינה; אופים 5 דקות נוספות או עד להזהבה.