קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

תרד, בצל מקורמל ופיצת בייקון

תרד, בצל מקורמל ופיצת בייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תרד, בצל מקורמל ופיצן בייקון. מתכון זה מכין 4 מנות עם 684 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, גבינת פרמזן, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה די טוב. נסו פיצה בצל מקורמל, תרד ובייקון, תרד, בצל מקורמל ופיצת בייקון, ו פיצה בייקון בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת בצק, כף קלות את קמח הלחם לכוס מדידה יבשה, ויישר בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
2
שלב 1/2 כוס קמח לחם, מים חמים, 1 כפית סוכר ושמרים, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
תן לעמוד 15 דקות.
4
כפית קלות 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה לכוס מדידה יבשה; מפלסים בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
5
שלב בקערה גדולה 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, 1/2 כוס קמח לחם ומלח, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
הכינו באר במרכז התערובת.
7
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת הקמח; מערבבים היטב. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -10 דקות); הוסף מספיק קמח שנותר לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצקבצק
שמריםשמרים
8
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים (85), נקיים מטיוטות, 45 דקות או עד להכפלת גודלם. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לבצק. אם הזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
להכנת ציפוי, מבשלים בייקון במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוציאים בייקון מהתבנית, ושומרים 2 כפיות טפטופים. הניחו בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הוסף תרד לטפטפות במחבת; לטגן 2 דקות או עד שנבול.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מניחים תרד במסננת, לוחצים עד שבקושי לחים.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
13
מוסיפים בצל ו -2 כפיות סוכר למחבת; מבשלים 12 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מסירים מהאש; מגניב.
15
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מוסיפים שום; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
17
מוסיפים 3 כפות קמח ופלפל, תוך ערבוב עם מטרפה; מבשלים 30 שניות. מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה. מבשלים 5 דקות או עד סמיך ומבעבע, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
18
מחממים תנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
מרדדים בצק לעיגול בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
20
מניחים בצק על תבנית פיצה (12 אינץ') או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס. קצוות קצוות של בצק באצבעות כדי ליצור שפה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת פיצהמחבת פיצה
21
מורחים תערובת חלב באופן שווה על הבצק; למעלה עם תרד ובצל.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מורחיםמורחים
בצקבצק
בצלבצל
חלבחלב
22
אופים ב 475 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
23
מפזרים באופן שווה בייקון וגבינה; אופים 5 דקות נוספות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
24
חותכים פיצה ל 8 טריזים.

מרכיבים

4פרוסותפרוסות בייקון, קצוץפרוסות בייקון, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לחם, מחולקקמח לחם, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה2(יכול להיות או להרחיק)חבילה שמרים יבשים (אודותחבילה שמרים יבשים (אודות4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, מחולקקמח לכל מטרה, מחולק3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2% חלב דל שומן2% חלב דל שומן4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1/4-inch-עבה) בצל פרוס(1/4-inch-עבה) בצל פרוס113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פרמזן מגוררת כוסגבינת פרמזן מגוררת כוס1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת תרד טריחבילת תרד טרי11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)