תרד ברוטב יוגורט
תרד ברוטב יוגורט נטול גלוטן, וצמחוני רוטב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 123 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את צ'ילה, זרעי כמון, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו לינגוויני ברוטב תרד ויוגורט, תרד טרי עם רוטב שום-יוגורט, ו לובסטר כלכותה ברוטב תרד ויוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. מבשלים בצל, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 7 דקות.
מוסיפים תרד, צ ' ילה, 2 כפות מים, ו 3/4 כפית מלח ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד התרד הוא נבול, 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים יוגורט.
חום שנותר 1/2 כפות שמן במחבת כבדה קטנה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל זרעי חרדל עד שהם מתחילים פופ ו/או להפוך אפור, ולאחר מכן להוסיף זרעי כמון פתיתי פלפל אדומים לבשל, ערבוב, עד זרעי כמון חום, כ -30 שניות יותר.
מוסיפים עלי קארי (אם משתמשים), מכסים מחבת מיד במשך כמה שניות, ולאחר מכן מערבבים תערובת תבלין לתוך תערובת תרד. מתבלים במלח.
* מרכיבים הודיים ניתן להזמין בדואר מ Kalustyans.com. * צ ' ילה ניתן להסיר במהלך הבישול כאשר המנה היא מתובלת מספיק לטעמך.* תערובת תרד יוגורט, ללא שמן מתובל, יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. לחמם לפני שתמשיך עם מתכון.