זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. לך לחנות ותביא גבינת צ'דר, צ' ארד שוויצרי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. . מתכונים דומים: תרד וקיש צ'ארד אדום, צ'ארד קיש, ו תפוח-Chard קיש.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
אופים קרום עוגה עד להשחמה קלה. בינתיים, מניחים תרד וכריך שוויצרי באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, וכיסוי. לבשל קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
קרום עוגה
תרד
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני ובצל מטוגן ושום. כאשר בצל להיות שקוף להוסיף תרד chard. מערבבים אבקת קארי, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת קארי
פטרוזיליה
תרד
שום
בצל
Chard שוויצרי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
לטגן עד תרד ו chard להפחית, ולאחר מכן להוסיף פטריות וצלפים. מערבבים ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
תרד
צלפים
Chard שוויצרי
5
במעבד מזון או בלנדר, לשלב טופו, חלב, אגוז מוסקט, קינמון, הל וגבינת פרמזן. תהליך עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
הל
קינמון
מוסקט
חלב
טופו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
6
יוצקים מעל ירקות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ירק
7
העברת תערובת לקרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר מהתנור ומפזרים העליון עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
אופים במשך 10 דקות נוספות, או עד גבינה הוא השחמה קלות.