תרד יפני עם שומשום מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד יפני עם שומשום מתוק. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 91 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, סוכר חום, עלי תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. . זמן הכנת המתכון כ 7 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 96%. נסו סלמון יפני עם שומשום, סלט תרד יפני עם רוטב שומשום קלוי, ו תרד מוקפץ עם זרעי שומשום קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן השומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים את התרד 3 עד 4 כוסות בכל פעם. מבשלים ומערבבים לנבול, ולאחר מכן להוסיף תרד יותר.
טוחנים את זרעי השומשום לפירורים עדינים באמצעות מרגמה ועלי. כאשר תרד הוא נבול, להעביר אותו לצדדים של המחבת ומפזרים סוכר במרכז. כשהסוכר נמס, מוסיפים את התרד למעיל.
להעביר תרד צלחת הגשה ומפזרים זרעי שומשום טחון על גבי.