תרד עם בצל וצנוברים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך צורם של אגוז מוסקט, בצל, g שקיות תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מרהיב. נסו קיש ירקות עם תרד, בצל וצנוברים, בצל צלוי עם Gorgonzola + צנוברים, ו ברוקולי עם בצל מקורמל וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה.
מוסיפים את הבצל, מכסים, ואז מטגנים בעדינות במשך 15 דקות עד רך וכמעט שקוף.
מוסיפים את החמאה וצנוברים, מגבירים את החום, ואז מטגנים במשך 5 דקות יותר או עד הבצל הם זהב כהה. מערבבים את השום, מגררים קצת אגוז מוסקט, ואז מטגנים במשך 1 דקות. להתיז בחומץ.
בינתיים, לחמם את המחבת הגדולה ביותר שיש לך עד חם מאוד. לזרוק במחצית התרד, לכסות במשך 20 שניות, ואז מערבבים עד רק נבול. עצה לתוך מסננת להגדיר מעל קערה, ואז לחזור עם השק השני של תרד.
כדי לשרת, לזרוק את התרד מבושל לתוך תערובת בצל ועונה בנדיבות.