תרד ריקוטה טארט
תרד ריקוטה טארט לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, תרד, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 84%. ציון זה הוא מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת ריקוטה, ריקוטן וטארט עגבניות, ו טארט ריקוטה עגבניות.
הוראות
מניחים בסיר מעל 1 אינץ'. מים; מביאים לרתיחה. מכסים ומאדים במשך 2-3 דקות או עד שהם נבולים; מסננים היטב. קוצצים תרד; סוחטים יבש ומניחים בצד. בקערה גדולה שלבו את הביצים, גבינת הריקוטה, הבצל, הבזיליקום, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט; מערבבים היטב. קוצצים תרד; סוחטים יבש ומניחים בצד. בקערה גדולה שלבו את הביצים, גבינת הריקוטה, הבצל, הבזיליקום, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט; מערבבים היטב.
מניחים דף אחד של בצק פילו בתוך 9 אינץ'. צלחת פאי מצופה בתרסיס בישול; ריססו בצק פילו בתרסיס בישול.
מניחים דף פילו נוסף על הסדין הראשון; לרסס בתרסיס בישול. חזור על הפעולה עם פילו שנותר.
יוצקים תערובת תרד לקרום פילו. מקפלים עודף בצק מתחת לקרום ליצירת שפה; ריססו שפה בתרסיס בישול. מסדרים פרוסות עגבניות על טארט.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 35-40 דקות או עד להתייצבות.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. וילה ג ' ולנדה מוסקטו ואפרסק עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
וילה ג ' ולנדה מוסקטו ואפרסק
צבע מבריק, צהוב קש, די אינטנסיבי וארומטי. נוצץ טעים בטעם אפרסק עדין ומתוק. מושלם עם קינוח ובמיוחד עם מאפים