תרד, שעועית לבנה ומרק נקניק הודו
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא צ'ארד שוויצרי, קליפת פרמזן, נקניק הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו מרק שעועית לבנה עם תרד, בטטות & נקניק טורקיה, מרק שעועית לבנה עם נקניק ותרד, ו מרק שעועית לבנה עם כרוב נקניקיות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הנקניק במחבת רוטב גדולה על אש בינונית ומניחים בצד, כ 6 דקות.
מוסיפים את השמן, שום ופלפל צ ' ילי אדום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את המרק, נקניק, שעועית, אורגנו, עלה דפנה ופרמזן, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נבול, על 1-2 דקות.מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון, מסירים מחום, מסירים עלי דפנה ופרמזן ומגישים תוך כדי חם.