זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לך גזר, שמן זית, כנפי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תרנגולת גינאה עם חומץ: Faraonan al Aceto, Salsiccia di Coniglio al Aceto (נקניק ארנב עם חומץ), ו Fritatan al Aceto Balsamico Tradizionale (חביתה עם חומץ בלסמי).
הוראות
1
יש לשטוף את חתיכות תרנגולת לייבש היטב. העונה אגרסיבית עם מלח ופלפל. בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון. לצרוב את חתיכות תרנגולת עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את היין והחומץ הלבן ומאפשרים להתאדות לחלוטין, הופכים את הבשר למעיל עם הנוזל.
מוסיפים את הצלפים, הזיתים, פרושוטו חתוך לקוביות, אנשובי ורסק העגבניות ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרושוטו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
4
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 30 דקות, עד תרנגולת מבושל דרך. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים בעירית ומגישים, מטפטפים חומץ אמיתי על כל חלק של השולחן.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
7
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.