באמצעות חליטה ניתן לבשל במהירות את כל סוגי המאכלים, וליצור מנות לארוחת ערב קלה ובריאה.
כאן תמצאו מתכוני חליטה או שליקה ייחודיים שתוכלו להכין למשפחה או לחברים.
חליטה היא טכניקת בישול באמצעות נוזלים שבה מבשלים ירקות או פירות במים רותחים. לאחר פרק זמן קצר במים הרותחים, מסירים את המאכל ומניחים אותו באמבטיית קרח כדי לעצור את תהליך הבישול. שיטה זו משמשת בכדי לשמור על מקסימום ויטמינים ומינרלים במוצר. מאכלים פופולריים לבישול בחליטה הם ברוקולי, כרוב ואפרסקים. אז שמרו על הבריאות והטעם ונסו את מתכוני החליטה שלנו!