לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב
פנקייק תפוחי אדמה עם פורל מעושן, פרסה חזרת, ותבלינים סלק זהוב הוא pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך פלפל, סלק זהוב, שורש סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש, פנקייק תפוחי אדמה עם תפוח-ריבת בצל וקרם פרייז'ה חזרת, ו סלק ולביבות תפוחי אדמה בצל אדום עם מחית גזר חזרת וקרם פרייז'ה Caraway (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה (שומן יעלה לחלק העליון, ומוצקי חלב ישקעו לתחתית). דלגו על קצף לבן שמופיע למעלה. מסננים את החמאה השקופה והצהובה, משליכים מוצקי חלב. תניח בצד.
מסננים ופט מגורד תפוחי אדמה ושורש סלרי יבש, לחיצה בין מגבות נייר.
מערבבים ירקות מגורדים, תירס, ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה. מערבבים בקמח וביצה. צורה תערובת ירקות לתוך 24 (2 אינץ') minicakes.
מחממים כ 2 כפות חמאה מבהירה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. לבשל 8 עוגות, 7 עד 8 דקות בכל צד או עד הזהב. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה ועוגות.
מניחים 1/2 גרם חתיכת פורל מעושן על כל עוגה. למעלה עם פרש קרם חזרת ועונג סלק מוזהב.