קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

אגוזי לוז מרינג עם קומקווט Conserva

אגוזי לוז מרינג עם קומקווט Conserva
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגוזי לוז עם קומקווט Conservan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 462 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון, קומקווט conserva, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, ממרח אגוזי לוז, ו מרינג בטעם שוקולד-אגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקציפים חלבונים עם מיקסר על מהירות גבוהה עד מקציף. הכה בסוכר, הוספת 1 כף. כל 20 עד 30 שניות, עד מרנג מחזיק פסגות המשרד כאשר מקצפים מורמים. לנצח ב 3/4 כפית. תמצית וניל והקינמון. מקפלים פנימה את כל האגוזים. סקופ מרנג לתוך 6 תלוליות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
אופים מרנג 30 דקות. להפחית את התנור ל 200 ואופים עד meringues הם המשרד והפריך, 1 1/4 שעות יותר. כבה תנור; תן מרנג לשבת לפחות 1 שעה או לילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
Beat שמנת עם הנותרים 1/2 כפית. תמצית וניל בקערה עד עבה. מקפלים פנימה קרם frache וכפית לתוך 6 קערות רדודות. שים מרנג על כל אחד וקונסרבטוריון כפית למעלה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
עבור מרנג, עד 5 ימים, מאוחסן אטום בטמפרטורת החדר.