קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגסים עם שוקולד: פר אל צ'וקולטו

אגסים עם שוקולד: פר אל צ'וקולטו
אגסים עם שוקולד: פרה אל סיוקולטו עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, דבש, קינמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 24%. נסו סלמה אל קיוקולטו (סלמי שוקולד), סמיפרדו די סיוקולטו של מרסלה חזן, ו אגסים ברוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בעזרת החמאה משמנים קדירה אטומה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
חותכים פרוסה מתחתית כל אגס כדי שיעמוד זקוף, ואז מניחים אותם בקדרה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
מוסיפים 1/2 כוס מים ומכניסים את האגסים לתנור לריכוך למשך 40 דקות, תוך שהם מתבשלים 3 עד 4 פעמים לאורך כל התהליך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים את מיצי המחבת עם הדבש והקינמון בקערה קטנה ומקציפים יחד עד שזה עקביות של תחליב קל. הגדל עם מי ברז חמים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אמולסיותאמולסיות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מזלפים את האגסים בתערובת זו, מחזירים את האגסים לתנור ומניחים לבשל עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים מהתנור ומניחים בצד עד שהם מוכנים להגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בחלק העליון של דוד כפול, להמיס את השוקולד, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע חריכה. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
9
מפרידים את 2 הביצים ומקציפים את החלמונים לשוקולד, שאמור להיות קריר אך עדיין נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
הקציפו את השוקולד כדי לוודא שהוא מעורבב היטב. מקציפים את החלבונים וסוכר הקונדיטורים יחד, ליצירת פסגות נוקשות, ואז מקפלים את התערובת הזו לתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים אגס 1 על כל אחת מ -6 צלחות הקינוח ומעליהם מעט מתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12
מגישים מיד.