אגסים עם שוקולד: פר אל צ'וקולטו
אגסים עם שוקולד: פרה אל סיוקולטו עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, דבש, קינמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 24%. נסו סלמה אל קיוקולטו (סלמי שוקולד), סמיפרדו די סיוקולטו של מרסלה חזן, ו אגסים ברוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בעזרת החמאה משמנים קדירה אטומה לתנור.
חותכים פרוסה מתחתית כל אגס כדי שיעמוד זקוף, ואז מניחים אותם בקדרה.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומכניסים את האגסים לתנור לריכוך למשך 40 דקות, תוך שהם מתבשלים 3 עד 4 פעמים לאורך כל התהליך.
מערבבים את מיצי המחבת עם הדבש והקינמון בקערה קטנה ומקציפים יחד עד שזה עקביות של תחליב קל. הגדל עם מי ברז חמים במידת הצורך.
מזלפים את האגסים בתערובת זו, מחזירים את האגסים לתנור ומניחים לבשל עוד 5 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד עד שהם מוכנים להגשה.
בחלק העליון של דוד כפול, להמיס את השוקולד, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע חריכה. מניחים בצד להתקרר.
מפרידים את 2 הביצים ומקציפים את החלמונים לשוקולד, שאמור להיות קריר אך עדיין נוזלי.
הקציפו את השוקולד כדי לוודא שהוא מעורבב היטב. מקציפים את החלבונים וסוכר הקונדיטורים יחד, ליצירת פסגות נוקשות, ואז מקפלים את התערובת הזו לתערובת השוקולד.
מניחים אגס 1 על כל אחת מ -6 צלחות הקינוח ומעליהם מעט מתערובת השוקולד.