תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצה פו יאנג. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 418 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, עשה לתוך משחה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבק קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו אג פו יאנג., אג פו יאנג., ו שרימפס ביצה פו צעיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומברישים אותה עם קצת שמן.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
באמצעות כף גדולה, טיפה על 1/2 כוס של התערובת על המחבת עבור כל "פנקייק". מבשלים עד הזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, מערבבים את עמילן התירס עם התזה של ציר עוף להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מערבבים את המניה הנותרת, תערובת קורנפלור, תמרי, רוטב חריף וג ' ינג ' ר פרוס בסיר קטן. מרתיחים עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף, על 3 דקות. זרוק את הג ' ינג ' ר פרוס.