איך להכין גלידה בשקית

הכנת גלידה בבית קלה מאי פעם. אתה לא צריך מכונה יקרה או הרבה זמן כדי להכין פינוקים קפואים טעימים משלך! במדריך זה נלווה אתכם בתהליך הכנת גלידה בשקית. ראשית, נדון בציוד הבסיסי שתזדקק לו ונחלוק כמה טיפים כיצד לעשות זאת. לאחר מכן ניכנס למתכון בפועל כדי שתוכלו לנסות אותו בעצמכם! אז קחו את המרכיבים האהובים עליכם ובואו נתחיל!

הבסיס

אם אתה רוצה להכין גלידה בשקית, מה אתה צריך?

ובכן, ראשית אתה צריך איזשהו מיכל שיכיל את כל המרכיבים שלך (אתה רוצה שכולם יכנסו פנימה). תיק Ziploc בגודל גלון עובד יפה למטרה זו. חשוב גם שהמכל שלך יהיה בטוח במקפיא (אלא אם כן אתה אוהב גלידה מומסת), אז אל תשתמש בטאפרוור או בכל דבר אחר עשוי מפלסטיק.

במקום זאת, השתמשו בצנצנות זכוכית או קערות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, בחר מיכלים עם דפנות ישרות ולא צנצנות רחבות פיות כמו צנצנות מייסון; הם יאפשרו ליותר אוויר לברוח במהלך ההקפאה, מה שעוזר למנוע אוורור יתר במהלך החביתה (זה חשוב). ודא שבכל כלי שאתה בוחר יש מספיק מקום לכל המרכיבים שלך אבל לא נשאר יותר מדי מקום מיותר כי אחרת, ייקח יותר מדי זמן עד שהכל יקפא כמו שצריך - ואף אחד לא רוצה גלידה דייסית!

לבסוף, החזירו את כל שאריות המרכיבים באריזתם המקורית או סגרו אותם היטב בתוך שקית פלסטיק נוספת לפני שמכניסים אותם לאחסון.

הכן את בסיס הגלידה שלך

לפני שתוכל לערבב את החומרים שלך יחד, תצטרך להכין אותם. ודא שיש לך את כל החומרים הדרושים בהישג יד ומדוד את מה שאתה צריך (השתמש ביותר מכוס מדידה אחת במידת הצורך).

מערבבים את החומרים יחד בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד שהם מתערבבים היטב. התערובת אמורה להיראות כמו גלידה רכה בשלב זה. אם הוא קשה מדי או רך מדי, הוסיפו עוד נוזלים או הקפיאו עוד קצת לפני שממשיכים לשלב הבא: הקפאה!

ארוז את התיק שלך עם קרח ומלח

כדי להכין גלידה בשקית, תזדקק לשקית חזקה. גודל טוב הוא בערך 30 אינץ' x 50 אינץ'. זה יכול להיות עשוי מכל דבר: קנבס כבד או פלסטיק עבה. אתה רוצה לוודא שהשקית לא תיקרע ותגרום לנזילת החומרים הנוזלים החוצה.

החלק הבא בהכנת גלידה בשקית הוא הוספת מרכיבים. למתכון זה תצטרך:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמנת קצפת כבדה (כ-36% שומן חמאה)
  • 1 כפית תמצית וניל. (אופציונאלי)

הוסף את מרכיבי הגלידה לשקית הפנימית

עכשיו אתה מוכן להוסיף את המרכיבים שלך. הכמות של כל מרכיב שתכניס לשקית הפנימית תלויה בגודל ובצורה של התיק הפנימי שלך, אז אל תדאג לקבל אותו בדיוק כמו שצריך בשלב זה.

אם תערובת הגלידה שלכם לא ממלאת את כל השקית הפנימית ונותר מקום, הגדילו את כמות הנוזלים על ידי הוספת עוד חלב ו/או שמנת. אם נשאר לכם יותר מדי מקום ריק בשקית הפנימית, הפחיתו גם את החלב וגם את השמנת עד שכל המרכיבים נכנסים לגבולות מעטפת הפלסטיק החיצונית של יצרנית הגלידה.

לבסוף, ודא שנשאר מספיק מקום במעטפת החיצונית לשכבה אחת נוספת - זו תהיה השכבה האחרונה שלך!

אטום את השקית הפנימית ולאחר מכן אטום את השקית החיצונית

זהו שלב פשוט מאוד, אך חשוב להבטיח שהגלידה תקפאה במהירות ובאופן אחיד. אינך רוצה שכל מוצרי החלב היקרים שלך יימסו לתוך מי המלח, אז וודא שכל השקיות מכוסות על ידי לפחות 1 אינץ' של תערובת קרח ומלח.

לאחר שאטמתם את שתי השקיות בקשרים טוויסטים, שחררו אותן לצידנית מלאה בקוביות קרח ומלח סלעים (ראו את המתכון שלנו למטה). האיטום האטום יעזור לשמור על לחות עודפת תוך מתן מספיק מקום להתרחבות בתוך השקית הפנימית. השקית החיצונית מונעת זיהום מטעמים/ריחות אחרים וכן מונעת טפטופים לא רצויים מהמשטחים שלך!

לנער, לנער, לנער!

לאחר שהוספתם את החומרים לשקית ואטמתם אותה, התחילו לנער.

לנער את השקית למשך 15 דקות לפחות. ככל שתנער אותו יותר, כך הגלידה שלך תהיה חלקה יותר! עם זאת, אל תגזימו; ניעור חזק מדי עלול לגרום לבועות אוויר בתערובת שלך שיכולות לתת לה מרקם גרוס.

חשוב גם לא להשאיר אבקה לא מזועזעת בתחתית השקית; זה ימנע מהגלידה שלך לצאת חלק וקרמי.

הכנת גלידה בשקית זה הכל לנער אותה!

אתה תצטרך:

  • 2 ליטר שמנת כבדה
  • 2 כוסות סוכר (או 1 כוס סוכר ו-1 כוס סירופ תירס)
  • 2 כפות תמצית וניל או משקאות חריפים, כמו רום או בורבון. או שניהם! אתה יכול להשתמש בכל כמות שתרצה כדי ליצור שילובי טעמים ייחודיים משלך. רק זכור שככל שהטעם חזק יותר, כך ייקח פחות זמן לתערובת שלך להתייצב.

סיכום

וזה הכל! עכשיו יש לך אצווה טעימה של גלידה. זה עשוי לקחת קצת ניסוי וטעייה בפעם הראשונה שאתה עושה את זה, אבל אל תדאג - גם אם הניסיון הראשון שלך לא יצא מושלם, אתה תמיד יכול לנסות שוב! ככל שתתרגל את זה יותר, כך תצליח יותר בטווח הארוך.

ה החלק הטוב ביותר בהכנת גלידה בשקית הוא שאתה יכול להיות ניסיוני. לאחר שתבינו את התזמונים והמידות, בוודאי תיהנו מהחוויה.