אוכמניות-אפרסק קרח פופס
ארטיקים של אוכמניות-אפרסק עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם אוכמניות, אפרסק, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 16%, המנה הזו די גרועה. נסו אוכמניות-אפרסק קרח פופס, פופס אפרסק-אוכמניות, ו קרח פופס לאטה קפה לחלוט קר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כפות סוכר, 2 כפות מיץ לימון טרי ופירות יער במעבד מזון, ועבד עד לקבלת תערובת חלקה. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת דקה מעל קערה, לוחצים להפקת מיצים וזורקים מוצקים.
מניחים את יתרת 1 כף המיץ והאפרסק במעבד מזון; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים שמנת בקערה גדולה; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים רבע קצפת לתערובת אפרסק. מקפלים בעדינות את השמנת שנותרה לתערובת אפרסק; צונן. מחלקים מחצית מתערובת האוכמניות באופן שווה בין 10 תבניות קרח-פופ (4 אונקיות). למעלה עם מכסה. להקפיא 25 דקות או עד להגדיר. לחשוף ומעל כל מנה עם תערובת אפרסק; למעלה עם מכסה. הכנס מקלות מלאכה למרכז כל תבנית; להקפיא למשך 25 דקות או עד להתייצבות. לחשוף העליון כל מנה עם תערובת אוכמניות הנותרים. להקפיא במשך 4 שעות או עד קפוא לחלוטין.