אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, לאפות אטריות בקר יכול להיות סופר לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. למנה העיקרית הזו יש 485 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם רוטב עגבניות, גבינת צ'דר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 39%. ציון זה הוא רע למדי. נסו אופים בקר, בייקון ואטריות, אופה אטריות בקר טחון, ו אופים בקר, גבינה ואטריות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מניחים מחצית מהאטריות בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה; למעלה עם מחצית מתערובת הבקר. חזור על שכבות. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מפזרים גבינה; אופים 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.