אופים את הספר: חגב ברים
אופים את הספר: חרגול ברים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 346 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סירופ תירס, קרם דה מנתה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוגת חגב, קרם דה Menthe ברים (Aka Grasshopper ברים), ו לא לאפות פאי חגב.
הוראות
כדי להפוך את בסיס בראוני: מחממים את התנור ל 163°.
חמאה הצדדים והתחתון של זכוכית או מתכת בצבע בהיר 9-by-13 אינץ פאן. בשורה התחתונה עם גיליון נייר קלף, וחמאה את הקלף. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, המלח, אבקת קקאו.
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה של הדוד הכפול ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד והחמאה נמסים לחלוטין ומשולבים. כבה את החימום, אבל שמור את הקערה מעל המים של הדוד הכפול ולהוסיף את שני הסוכרים.
לטאטא את הסוכרים עד משולב לחלוטין.
הסר את הקערה מהמחבת. התערובת צריכה להיות בטמפרטורת החדר.
מוסיפים שלוש ביצים לתערובת השוקולד / חמאה ומקציפים עד רק בשילוב.
מוסיפים את הוניל ומערבבים עד לשלב. אל תגזימו עם הבלילה בשלב הזה, אחרת הבראוניז שלכם יהיו מוכנים.
מפזרים את תערובת הקמח/קקאו/מלח על השוקולד. באמצעות מרית (לא להשתמש מקצף) לקפל את החומרים יבשים לתוך רטוב עד שיש רק כמות עקבות של תערובת קמח/קקאו גלוי.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את החלק העליון עם מרית אופסט, ואופים במשך כ 12 עד 15 דקות, מסתובב באמצע זמן האפייה. הבראוניז צריך להיות רק קצת underdone (לא דביק מדי, אבל באופן אידיאלי, רק 1 דקה מלהיות מבושל דרך לחלוטין). קיסם מוכנס לתוך בראוניז בזווית צריך להכיל כמה פירורים רופפים.
הסר את הבראוניז מהתנור ולתת מגניב לחלוטין בזמן שאתה עושה את קרם דה menthe מילוי.
כדי להפוך את קרם חמאה: בסיר בינוני כבד תחתית, לטאטא את הסוכר והקמח יחד.
מוסיפים את החלב והשמנת ומבשלים על אש בינונית, מטילים מדי פעם עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ועבה, 5 עד 7 דקות.
להעביר את התערובת לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. הכה במהירות גבוהה עד מגניב. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את החמאה ומערבבים עד משולב היטב. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד שהמילוי קל ורך.
מוסיפים את תמצית קרם דה menthe ו מנטה ומערבבים עד בשילוב. אם המילוי רך מדי, צמרמורת מעט במקרר ולאחר מכן לערבב שוב עד שהוא עקביות נכונה.
אם המילוי הוא מוצק מדי, מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים מחדש לערבב עקביות נאותה.
מורחים את המילוי באופן שווה על גבי שכבת הבראוני ומניחים את המחבת במקרר, למשך מינימום של 45 דקות, בזמן שאתה עושה את זיגוג השוקולד.
כדי להפוך את זיגוג השוקולד: בקערת מתכת גדולה ולא תגובתי, לשלב את השוקולד, סירופ תירס, וחמאה. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, עד התערובת חלקה לחלוטין.
הסר את הקערה מן המחבת ומערבבים במרץ במשך 1 דקה לשחרר עודף חום.
יוצקים את התערובת על שכבת קרם דה menthe הצונן ולהשתמש מרית אופסט כדי להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מניחים את המחבת בחזרה במקרר במשך 1 שעה, או עד זיגוג מתקשה.
הסר את המחבת מהמקרר, לחכות כ 15 דקות לזיגוג כדי לרכך מעט, לחתוך את הסורגים עם סכין חם.
חותכים לריבועים ומגישים מיד. הערה: ניתן לאחסן את הסורגים בקירור, מכוסה היטב, עד 4 ימים.