קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

אופים את הספר: עוגיות מנזר

אופים את הספר: עוגיות מנזר
אופים את הספר: עוגיות מנזר הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים, שקדים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אופים את הספר: עוגיות קשקושים, אופים את הספר: עוגיות אניס, ו אופים את הספר: עוגיות חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. 
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את השקדים על תבנית אפייה וטוסט עד הזהב במרכז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים מחצלת לא דביקה על תבנית אפייה או משמנים קלות את המחבת. 
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
שלב את 1 כוס הסוכר ואת המים בסיר קטן, מנגב את הקצוות עם מברשת רטובה או הידיים הרטובות שלך כל כך לא קריסטלים טופס, ומבשלים עד שהוא הופך צבע קרמל זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את השקדים ומערבבים במהירות עם מרית חסינת חום או כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בואו מגניב, ולאחר מכן לטחון במעבד מזון עד עקביות דומה סלעי סוכר קטנים אבל לא אבקה. 
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
קרם את החמאה במיקסר עד חיוור ורך, ולאחר מכן להוסיף את החלמונים, אחד בכל פעם. בקערה קטנה, לשלב את המלח והקמח ולהוסיף בהדרגה לבלילה, גירוד הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיף את השקדים קרקפת הקרקע עד רק בשילוב. 
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
11
שים על רבע מהתערובת בין שתי חתיכות של נייר קלף (בגודל של גיליון האפייה שלך) ולהתגלגל בערך 1/4 אינץ ' עובי. שמירה על תערובת מגולגל בין גיליונות קלף, להעביר את גיליון האפייה ואז למקם במקפיא במשך 10 דקות; לחזור על התהליך עם שאר הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
הסר את סדיני האפייה מהמקפיא, אחד בכל פעם, החל מזה שהיה במקפיא הכי הרבה זמן. בזהירות לקלף את אחד חתיכות הקלף כדי לחשוף את בצק העוגיות, ולאחר מכן לשים אותו בחזרה בקלילות, להעיף את בצק העוגיות, לקלף את הסדין השני. (שלב זה מקל על הטיפול בעוגיות.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
חותכים את עיגולים 21/2 אינץ ' של בצק (או כל צורה שאתה רוצה) ומניחים על תבנית האפייה. חזור על התהליך עם שאר הבצק ולאסוף את השאריות להתגלגל שוב. ניתן לאסוף את השאריות עד שלוש פעמים. אם הבצק מתחיל להרגיש דביק, לקרר או להקפיא אותו בקצרה. 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מקציפים את חלבוני הביצה בקלילות ומברישים את צמרות העוגיות. לקשט עם שקדים פרוסים או חתוכים וקצת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גליל פירותגליל פירות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
17
אופים עד הקצוות מתחילים חום, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
תן מגניב במשך 5 דקות במחבת, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף