אופים את הספר: עוגיות מנזר
אופים את הספר: עוגיות מנזר הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים, שקדים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אופים את הספר: עוגיות קשקושים, אופים את הספר: עוגיות אניס, ו אופים את הספר: עוגיות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השקדים על תבנית אפייה וטוסט עד הזהב במרכז, 8 עד 10 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
מניחים מחצלת לא דביקה על תבנית אפייה או משמנים קלות את המחבת.
שלב את 1 כוס הסוכר ואת המים בסיר קטן, מנגב את הקצוות עם מברשת רטובה או הידיים הרטובות שלך כל כך לא קריסטלים טופס, ומבשלים עד שהוא הופך צבע קרמל זהוב.
מוסיפים את השקדים ומערבבים במהירות עם מרית חסינת חום או כף עץ.
יוצקים על תבנית אפייה מוכנה.
בואו מגניב, ולאחר מכן לטחון במעבד מזון עד עקביות דומה סלעי סוכר קטנים אבל לא אבקה.
קרם את החמאה במיקסר עד חיוור ורך, ולאחר מכן להוסיף את החלמונים, אחד בכל פעם. בקערה קטנה, לשלב את המלח והקמח ולהוסיף בהדרגה לבלילה, גירוד הצדדים לפי הצורך.
מוסיף את השקדים קרקפת הקרקע עד רק בשילוב.
שים על רבע מהתערובת בין שתי חתיכות של נייר קלף (בגודל של גיליון האפייה שלך) ולהתגלגל בערך 1/4 אינץ ' עובי. שמירה על תערובת מגולגל בין גיליונות קלף, להעביר את גיליון האפייה ואז למקם במקפיא במשך 10 דקות; לחזור על התהליך עם שאר הבצק.
הסר את סדיני האפייה מהמקפיא, אחד בכל פעם, החל מזה שהיה במקפיא הכי הרבה זמן. בזהירות לקלף את אחד חתיכות הקלף כדי לחשוף את בצק העוגיות, ולאחר מכן לשים אותו בחזרה בקלילות, להעיף את בצק העוגיות, לקלף את הסדין השני. (שלב זה מקל על הטיפול בעוגיות.)
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
חותכים את עיגולים 21/2 אינץ ' של בצק (או כל צורה שאתה רוצה) ומניחים על תבנית האפייה. חזור על התהליך עם שאר הבצק ולאסוף את השאריות להתגלגל שוב. ניתן לאסוף את השאריות עד שלוש פעמים. אם הבצק מתחיל להרגיש דביק, לקרר או להקפיא אותו בקצרה.
מקציפים את חלבוני הביצה בקלילות ומברישים את צמרות העוגיות. לקשט עם שקדים פרוסים או חתוכים וקצת סוכר.
אופים עד הקצוות מתחילים חום, על 10 דקות.
תן מגניב במשך 5 דקות במחבת, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.