מאכלי ברביקיו מסורתיים

אחת הדרכים הנהדרות לחגוג עם חברים היא לערוך ברביקיו, בין אם אתה מטורף בשר או ללא בשר, תמיד יש משהו טעים לבשל על גריל חיצוני.

נקניקיות הן נקודת התחלה מצוינת לקהל רעב, ועם כל כך הרבה זנים שונים לבחירה, כיף לערבב את זה ולעשות מבחר. נקניקיות הן אפילו יותר פשוטות, אבל מכיוון שהן קלות מאוד, אז שימו עליהן עין זהירה כדי לא להישרף.

אחת האפשרויות הקלאסיות היא סטייק, בין אם צלעות או סינטה, הם בעלי טעם מלא ואינם זקוקים להלבשה רבה עם מרינדות יוקרתיות. פשוט מתבלים היטב, ואי אפשר לטעות. עם בשרי ברביקיו מסורתיים רבים, פשוט תן להם לנוח 10 דקות טובות, מכיוון שזה יבטיח שהבשר יהיה רך לחלוטין.

המבורגרים בקר הם עוד מועדף רב שנתי וגם דורש מעט הכנה. אבל אם אתה מרגיש הרפתקני ותרצה אתגר למה שלא תעשה את עצמך? הוסף תוספות כמו גבינה, פלפל צ'ילי ג'לפנו או רוטב צ'ילי חריף, ואז האורחים שלך יאהבו אותך!

למה לא לנסות להכין שקשוקה ושיפוד נתחי טלה, חזיר או בקר. המפתח לשקשוקה נהדרת הוא שצריך להשרות אותה בעגבניות, בצל וחומץ. הסוד כאן הוא לאפשר לבשרים לשבת במרינדה למשך הלילה, כך שהבשר כבר מתרכך.

תענוג בשרני נוסף הוא ה-'pulled pork' שרק צריך להתבשל לאט יום קודם ואז נהנה מהטעמים המעושנים הנוספים של חימום שלו על מנגל פחמים.

באמת צריך להיות קצת עוף בברביקיו מסורתי למי שלא כל כך אוהב בשרים אדומים. יש כל כך הרבה דרכים לבנות על טעם העוף, ואחת הדרכים היא להכין מרינדה חריפה עם צ'ילי, ג'ינג'ר ומיץ ליים.

אפשרות פנטסטית אחת היא אם אתה גריל פירות ים לשם שינוי. שרימפס, צדפות ומולים כולם יורדים היטב; השמחה היא שהם צריכים רק זמני בישול קצרים מאוד בהשוואה לבשרים כבדים יותר. מקשטים היטב בשפריץ לימון ובפזר פטרוזיליה קצוצה!

זה יהיה מעט מאכזב לברביקיו בלי תוספות. אחד הדברים הגדולים בסוג זה של אכילה הוא שזו דרך יפה לקבל צלחת מעורבת של אוכל. סלט תפוחי אדמה הוא אחד המועדפים שיכול להיות עשוי מתפוח אדמה חדש, בצל אביבי ופטרוזיליה. רק להוסיף מיונז טוב.

קלח תירס מומלץ לבשל על גריל פחמים ונראה נהדר לצד בשרים ורכיבים עיקריים אחרים. לצמחונים, חלומי בגריל מצוין ויכול באמת להיראות ולהרגיש כמו ארוחה עיקרית. זה עובד כל כך טוב מכיוון שיש לו נקודת התכה גבוהה מאוד, כך שאתה יכול לקבל את כל טעמי הברבקי המופלאים האלה על הגבינה ממש כמו רצועה של חזה עוף!

אפשרות ירקות קלאסית נוספת היא להכין כמה שיפודים עם פלפלים, טופו ופטריות. אל תשכח שניתן לבשל היטב לחם שום על גריל חיצוני ולהשביע את הרעבים שבאורחים.

עכשיו כל מה שאתה צריך זה כמה סלטים קלאסיים המחמיאים לבשרים ומנות אחרות. למה לא ללכת על קערה גדולה של סלטים עונתיים טריים? אפשר לשלב חסה, עגבניות שרי, מלפפון וגבינת פטה. הדבר המהנה בסוג זה של אכילה הוא שאנחנו יכולים אפילו לבחור איזה סוג רוטב הוא הטוב ביותר, בין אם זה ויניגרט קל או כבד בחרדל דיז'ון!

תוספת מסורתית נוספת היא סלט כרוב פריך עם כרוב לבן, בצל וגזר. חלופה פופולרית אחת תהיה להשתמש בכרוב אדום ולהכין 'סלאו' עשיר בצבע. אם אתה מרגיש שזה עשוי להוסיף משהו לאוכל, לך על זה!

הצעה אחת אחרונה אם עדיין נשאר לכם קצת חום על הגריל, תוכלו אפילו לצלות אננס ולהגיש עם גלידה מצננת אם אתם מרגישים דקדנטיים!