קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

אורז בר ומרק פטריות

אורז בר ומרק פטריות
אורז בר ומרק פטריות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמנת מתוקה, אורז, פנצ'טה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: אורז בר-מרק פטריות, אורז בר עם מרק פטריות, ו אורז בר ומרק פטריות.

הוראות

1
שים אורז בר, מלח, ו 8 כוסות מים קרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה יציבה, ומבשלים עד שהאורז רך, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לנקז ולהניח בצד.
3
בינתיים, לשים פורצ ' יני בקערה קטנה ויוצקים 1 1/2 כוסות מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
בואו לשבת עד רך, כ -15 דקות.
5
בסיר גדול, לבשל 1 כף. חמאה ופנצ ' טה מעל חום בינוני-גבוה עד שהבשר הופך חלק משומן והופך ורוד בהיר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הוסף פטריות כפתור וכרישה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות לתת את הנוזל שלהם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
7
בינתיים, להרים פורצ ' יני מנוזל עם כפית מחוררת (הזמנת נוזל), קוצצים דק, ולהוסיף לסיר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מפזרים ירקות ופנצ ' טה עם קמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד הקמח מתחיל להיצמד לתחתית הסיר (לגרד אותו ככל האפשר תוך ערבוב).
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים יין, נוזל שמורות מן השריית פורצ ' יני (לשפוך לאט כדי להשאיר כל חצץ מאחור), ומרק. מביאים לרתיחה, ואז להוריד את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
בינתיים, לשלב 4 כפות שנותרו. חמאה, פטרוזיליה ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
11
מוסיפים אורז בר שמור לתערובת ירקות ומבשלים 10 דקות. מערבבים שמנת ומבשלים עד חם, על 1 דקה. מחלקים מרק בין 8 קערות ומגישים חם, עם מנה של חמאת פטרוזיליה על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קרוטונים, לקישוטקרוטונים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ