אורז פילאף עם שקדים וצימוקים
אורז פילאף עם שקדים וצימוקים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אורז בסמטי, צימוקים זהובים, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו פילאף אורז חום עם שקדים ופטרוזיליה, פילאף אורז ואטריות עם שקדים קלויים, ו אורז פילאף עם שקדים ומתכון שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
שים את האורז בקערה. לשטוף בכמה שינויים של מים.
תן therice להשרות במים שמכסים אותו בנדיבות במשך 30 דקות.
לנקז דרך asieve ולהשאיר במסננת תלוי מעל קערה לטפטף.
יוצקים את השמן למחבת כבדה, בינונית (שיש לה מכסה הדוק) וחום בינוני גבוה setover. כאשר חם, לשים את הקינמון.
תן לזה לרחוש במשך 10 שניות. שים את הבצלים. מערבבים ומטגנים את הבצלים עד שהם מתחילים להוליד.
הוסף את השקדים. מערבבים עד שהם זהובים.
תוסיף את הצימוקים. מערבבים עד שהם שמנמנים, רק כמה שניות.
מוסיף את האורז ומלח סחוט. מערבבים מאוד לערבב.
מוסיפים 2 2/3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים בחוזקה, פונים heatto מאוד, נמוך מאוד, ומבשלים בעדינות במשך 25 דקות.
Reprinted with permission from At Home with Madhur Jaffrey: Simple, Delectable Messes from India, Pakistan, Bangladesh, and Sri Lanka by Madhur Jaffrey, © 2010 Knopf, a division of Random House, Inc.