קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים

אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים
המתכון Kugel אטריות מתוק עם דובדבנים יבשים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -30 דקות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זה מושלם עבור חנוכה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים בתוספת 2 חלמונים, אטריות ביצה רחבות, גבינת קוטג'חלב מלא, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים, אטריות קוגל עם דובדבנים, ו אטריות בטטה קוגל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האטריות ביצה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים את האטריות, שומר 1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים למי הבישול השמורים ונותנים לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארטדובדבנים טארט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
בקערה גדולה, לטאטא את השמנת הכבדה עם גבינת קוטג', ביצים מוכות, חלמונים ביצה, 3/4 כוס הסוכר ואת זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מסננים את הדובדבנים המיובשים ומוסיפים אותם לקערה. מערבבים את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים את תערובת האטריות לתוך 9-by-13 אינץ ' צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
בקערה אחרת, לזרוק את פתיתי התירס הכתוש עם פקאנים קצוצים, חמאה מומסת, קמצוץ של מלח ואת הנותרים 3 כפות של סוכר. פזר את תערובת פתיתי התירס על האטריות ואפה במרכז התנור במשך כ -45 דקות, עד שקוגל האטריות מוגדר והציפוי הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להעביר את קוגל למתלה ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.