אטריות צלופן וסלט ירקות
אטריות צלופן וסלט ירקות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 334 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו דבש, שומשום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איך לבשל: זכוכית (צלופן) סלט אטריות, סלט צלופן-אטריות עם חזיר צלוי, ו סלט אטריות צלופן עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לשים את האטריות צלופן בקערה גדולה לכסות עם מים חמים.
תן את האטריות לעמוד עד גמיש, על 20 דקות; לנקז. באמצעות מספריים, לחתוך את האטריות לאורכים 6 אינץ'.
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומשום על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
העברה לצלחת. בקערה קטנה, לטאטא את רוטב הסויה עם דבש ושמן שומשום.
מוסיפים את האטריות צלופן למים רותחים ומבשלים עד אל דנטה, על 3 דקות; ניקוז. להחזיר את האטריות לסיר, למלא אותו במים קרים, ואז לנקז שוב.
מעבירים את האטריות לקערה גדולה.
מוסיפים את jicama, גזר, בצל ירוק, מלפפון, jalapeo ו נבטי שעועית לזרוק שוב.
מוסיפים את רוטב הסויה וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל ועוברים למגש.
מפזרים את הסלט עם הבוטנים וזרעי שומשום קלויים ומגישים.