קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

אטריות צלופן וסלט ירקות

אטריות צלופן וסלט ירקות
אטריות צלופן וסלט ירקות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 334 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו דבש, שומשום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איך לבשל: זכוכית (צלופן) סלט אטריות, סלט צלופן-אטריות עם חזיר צלוי, ו סלט אטריות צלופן עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לשים את האטריות צלופן בקערה גדולה לכסות עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
2
תן את האטריות לעמוד עד גמיש, על 20 דקות; לנקז. באמצעות מספריים, לחתוך את האטריות לאורכים 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומשום על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה לצלחת. בקערה קטנה, לטאטא את רוטב הסויה עם דבש ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את האטריות צלופן למים רותחים ומבשלים עד אל דנטה, על 3 דקות; ניקוז. להחזיר את האטריות לסיר, למלא אותו במים קרים, ואז לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את האטריות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את jicama, גזר, בצל ירוק, מלפפון, jalapeo ו נבטי שעועית לזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את רוטב הסויה וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל ועוברים למגש.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים את הסלט עם הבוטנים וזרעי שומשום קלויים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך