איך להכין עגבניות ירוקות מטוגנות
איך להכין עגבניות ירוקות מטוגנות יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 518 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. אם יש לך ביצים, פירורי לחם, חמוצים חמוצים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות ופיצה קישואים הדרך שלי יש עגבניות ירוקות מטוגנות, עגבניות ירוקות מטוגנות ומיה מטוגנת, ו מפרץ ישן מטוגן עגבניות ירוקות.
הוראות
מניחים פרוסות עגבניות על מתלה מעל מגבת נייר.
מפזרים 1 כפית מלח ולתת פרוסות לעמוד במשך 15 דקות עבור מלח להוציא מיצים נוספים.
מערבבים בקערה קמח תירס ופירורי לחם; מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין לפי הטעם. מקציפים ביצים עם חלב בקערה נפרדת.
טפחו פרוסות עגבניות יבשות עם מגבות נייר.
להניח פרוסות, אחת אחת, לקמח; הפוך לציפוי שני הצדדים ותן לפרוסות לנוח בקמח למשך כ-30 שניות.
מוציאים כל פרוסה וטובלים בתערובת ביצים, ואז לתערובת קמח תירס, ומצפים היטב את שני צידי כל פרוסה.
מורחים פירורים על כל הצדדים ולנקיקי עגבניות בעזרת מזלג. שאר עגבניות על מתלה עבור 10 דקות כדי לתת ציפוי סט.
שלבו בקערה קטנה רוטב חמוץ מתוק, מיונז ורוטב חם להכנת רוטב הרמולייד.
מניחים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית; מחממים שמן צמחי עם חמאה עד שהחמאה נמסה, מבעבעת ומשמיעה צליל רוחש. מטגנים עגבניות בתערובת החמאה-שמן החמה עד שפרוסות העגבניות רכות מעט והציפוי חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד. השתמש במרית ומזלג כדי להעיף.
מעבירים עגבניות ירוקות מטוגנות לפלטת הגשה ומגישים עם רוטב רמולד.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות בריון היל כרמים יבש ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
![בריון היל כרמים יבש ריזלינג]()
בריון היל כרמים יבש ריזלינג