קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

אלסקה אפויה עם גלידת תות

אלסקה אפויה עם גלידת תות
המתכון אפוי אלסקה עם גלידת תות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1820 קלוריות. לכו לחנות ואספו סוכר מגורען, גלידת תות, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוני וקני סוכריות גלידה אפוי אלסקה, אלסקה אפויה עם סורבה קוקוס וגלידת שוקולד, ו אלסקה אפויה עם עוגת שוקולד וגלידת פולי וניל ציפורן קקאו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
משמנים ומקמחים תבנית צינור בגודל 10 אינץ'. מערבבים בעזרת קערת ערבוב את החמאה, הקיצור והסוכר והשמנת עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מוסיפים את צבעי המאכל והווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
5
מערבבים את הקמח והמלח, ומוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם החלב, ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך שעה 1 ו 20 דקות, או עד קיסם יוצא נקי. מצננים את העוגה בתבנית למשך 10 דקות ואז הופכים אותה אל מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
להכנת המרנג מניחים לקערת ערבוב חלבונים וקרם אבנית. מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד שנוקשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
9
כדי להרכיב את
10
אפוי אלסקה אתה צריך לעבוד במהירות. פורסים את העוגה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
11
מורחים העליון של 1/2 של פרוסות עוגה עם כ 1 כוס גלידה תות. למעלה עם המחצית הנותרת של פרוסות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מניחים על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מורחים מרנג מכל הצדדים ויוצרים פסגות בעזרת סכין. צולים עד שהמרנג חום בהיר. היזהר לא לשרוף פסגות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, 3 כפות חרדל יבש,, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti

גלידת תות בתפריט? נסה להתאים עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "