קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

אמא שלי גידלה סופגניות.

אמא שלי גידלה סופגניות.
אמא שלי גידלה סופגניות. יכול להיות שזו ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 209 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . אם יש לכם ירקות קיצור, סוכר ממתקים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. נסו סופגניות מורמות, סופגניות מורמות, ו סופגניות תפוחי אדמה מורמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1/2 כוס מים חמים לתוך קערה קטנה, ומערבבים את השמרים 1 כפית סוכר. אפשר לתערובת השמרים לעמוד עד שהיא יוצרת שכבת קצף שמנת על גבי, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים חלב וירקות מתקצרים לסיר קטן מעל חום בינוני נמוך ומבשלים עד שהקיצור נמס והחלב יש בועות זעירות סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום.
4
מניחים 1/4 כוס סוכר והמלח לתוך קערת העבודה של מערבל לעמוד גדול ויוצקים את החלב וקיצור לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים על מהירות נמוכה רק כדי להמיס סוכר; ולאפשר תערובת לעמוד עד חם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
הכה בתערובת השמרים, ביצים, ו 1 כוס קמח על מהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה להכות בקמח שנותר לעשות בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
המשך להכות את הבצק במהירות נמוכה עד שהבצק עוזב את הצדדים של הקערה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב ללוש עד חלקה אלסטית, 2 או 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
טופס את הבצק לתוך כדור ומניחים לתוך קערה גדולה משומנת. משמנים את החלק העליון של הבצק, ומכסים את הקערה בנייר שעווה. הגדר את הקערה למקום חם; תן את הבצק לעלות עד הוכפל בגודל, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
אגרוף למטה את הבצק ולגלגל החוצה על משטח עבודה משוריין עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים סופגניות מהבצק עם חותך סופגנייה עגול 3 1/2 אינץ 'עם חותך קטן 1 אינץ' במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
12
תן את הסופגניות לעלות על משטח העבודה עד מאוד קל ורך, 40 דקות עד 1 שעה.
13
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
בעדינות להרים ושחרר את הסופגניות לתוך השמן החם, עובד בקבוצות קטנות של 2 או 3 בכל פעם, ומבשלים עד הסופגניות הן חום זהוב בהיר, הופך פעם אחת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
15
מסננים את הסופגניות על מגבות נייר לספוג שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
16
בקערה, מערבבים 1 כף מים חמים ותמצית וניל, ומערבבים את הסוכר של הממתקים כדי להפוך זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מורחים שכבה דקה של זיגוג על הסופגניות החמות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן