אמנון מוקפץ קל עם מרק לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tilapia מוקפץ אור עם מרק לימון. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1740 קלוריות, 223 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, מיץ לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: אמנון ים תיכוני קל ובריא עם רוטב צלי לימון, מרק Gazpacho אור, ו אמנון האור של Smooch.
הוראות
ממיסים 1 כפית חמאה ושמן במחבת גדולה על אש נמוכה.
מפזרים דגים עם מלח, פלפל ופפריקה. דג מעיל בקמח על צלחת רדודה, לנער את עודף קמח.להגדיל את החום בינוני גבוה, כאשר החמאה הופכת חום בהיר להוסיף פילה ו לטגן 3 דקות שני הצדדים.
הסר פילה מהמחבת ושופכים מרק ומיץ לימון למחבת החמה. מביאים לרתיחה ומקציפים ב 2 כפית חמאה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו