אמנון עם תפוחי אדמה מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון עם תפוחי אדמה מטוגנים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שום, תפוחי אדמה מטוגנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה מטוגנים, תפוחי אדמה מטוגנים עם בשר חזיר, ו צ'וריסו האש בראונס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F. לזרוק את תפוחי אדמה מטוגנים עם שום ו 1 כפית מלח בקערה.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה nonstick ovenproof מעל חום בינוני.
מוסיפים את האש בראונס, שטוח עם מרית ומבשלים עד התחתון הוא חום זהוב, 6 עד 8 דקות.
טפטוף עם 2 כפות שמן זית. תהפוך את עוגת תפוחי האדמה ותחזיר אותה לכושר. מבשלים עד פריך וזהב, 6 עד 8 דקות.
בינתיים, מערבבים את הזיתים, עגבניות, פלפלים קלויים, בצל ירוק ופטרוזיליה בקערה.
חותכים את הדגים ל -12 חתיכות ומתבלים עם עשבי תיבול יבשים, מלח ופלפל. פזר חצי מתערובת הזית מעל עוגת תפוחי האדמה ומעל עם הדגים.
לפזר את תערובת הזית הנותרת על גבי טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית.
להעביר את המחבת לתנור ואופים עד הדג מבושל דרך, כ 12 דקות.
רסס עם שמן זית מתבלים במלח.
למנה: קלוריות 443; שומן 19 גרם (רווי 3 גרם); כולסטרול 85 מ "ג; נתרן 937 מ" ג; פחמימות 32 גרם; סיבים 4 גרם; חלבון 37 גרם
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.