אמנון שום לימון
אמנון שום לימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 137 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 771 קלוריות. אם יש לכם חמאה, פתיתי פטרוזיליה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: אמנון שום לימון, אמנון שום לימון, ו אמנון עם שום ולימון.
הוראות
מחממים תנור ל 191°; לרסס צלחת אפייה עם תרסיס שאינו מקל או לנגב עם קיצור מסורתי.יש לשטוף פילה אמנון מתחת למים קרים, ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
מניחים פילה בתבנית אפייה.
יוצקים מיץ לימון על פילה, ואז טפטוף חמאה על גבי.
מפזרים שום, פטרוזיליה ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש עד הדג הוא לבן פתיתים כאשר נקרע לגזרים עם מזלג, על 30 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.