אמפנדס תפוחי אדמה ותירס עם Aji
אמפנדס תפוחי אדמה ותירס עם Aji הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. אם יש לכם בצל, ביצה, בצק פאי כפול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo, תירס ו Poblano Empanadas, ו אמפנדס עוף ותירס.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
שמן חום במחבת נירוסטה גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 4 דקות.
הוסף 1 jalapeño, תפוחי אדמה, תירס, ו 1/2 כוס מים. להביא לרתיחה ולכסות עם מכסה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד תפוחי אדמה הם רק רכים, על 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומאפשרים להתקרר.
מגלגלים מתכון אחד של בצק עוגה עד עובי 1/8 אינץ 'וחותכים לשישה סיבובים 4 אינץ' באמצעות חותך מאפה.
מניחים 1 / 12th של מילוי על כל סיבוב, מברשת קצוות עם ביצה ושימוש באצבעות שלך לחץ כדי לאטום. חזור עם מילוי ובצק שנותרו, ולאחר מכן מניחים על תבנית אפייה מרופדת ואופים עד חום זהוב, כ -25 דקות.
בינתיים, לשלב jalapeños הנותרים, בצל ירוק, בצל אדום, מיץ לימון, כוסברה במעבד מזון ודופק עד החומרים קצוצים דק מאוד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים עם אמפנדס.