קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

אנג'ליקה עגל

אנג'ליקה עגל
אנג'ליקה עגל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרושוטו, מרק עוף, בצל וידאלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. נסו אנג'ליקה חמאה, סלט פירות פיצ'י טרי עם לפרוח של אנג' ליקן ונענע!, ו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים כל קציצת עגל עם מלח, פלפל ואבקת שום. על כל אחד מארבע קציצות, מניחים 1 פרוסת גבינה, 2 חניתות אספרגוס, פרוסה אחת של פרושוטו, ועוד פרוסת גבינה על גבי. למעלה כל מחסנית עם cutlet השני, קיפול תחת ולחץ על הקצוות יחד כדי להפוך את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
קציצות עגלקציצות עגל
פרושוטופרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בקערה רדודה, להקציף יחד ביצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את פירורי הלחם על צלחת. לדלות את שני הצדדים של חבילות עגל בקמח. לטבול כל אחד בתערובת הביצה, ואז מעיל עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מניחים על צלחת, ומקררים במשך 30 דקות.
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. המחבת צריכה להיות גדולה מספיק כדי להחזיק את כל ארבע החבילות. מחממים את העגל משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל והפלפלים האדומים ומבשלים על אש בינונית עד שהם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
יוצקים את היין, ומבשלים עד האלכוהול מבושל משם - זה כבר לא מריח כמו חזק.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
יוצקים את מרק העוף, ומוסיפים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מניחים את המחבת ואת תוכנו לתוך התנור שחומם מראש, ואופים במשך כ 30 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של העגל הגיע 160 מעלות F (70 מעלות C). הרוטב צריך להיות מופחת גם על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי