קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אנג'ל ביסקוויטים אני

אנג'ל ביסקוויטים אני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות המלאכים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 189 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו קמח, סוכר, חלב חמאה חם ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 27%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות מלאך : ביסקוויטים קלים המיוצרים עם שמרים, עוגיות מלאך, ו עוגיות מלאך.

הוראות

1
בקערה גדולה משלבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. עם בלנדר מאפה או שני סכינים, לחתוך קיצור עד תערובת דומה פירורי כמובן, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קיצורקיצור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מניחים מים חמים בקערה חמה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מפזרים שמרים, מערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
4
מוסיפים תערובת שמרים וחלב חמאה חם לחומרים יבשים, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
שמריםשמרים
5
מוציאים בצק למשטח מקומח. ללוש בצק 10 עד 15 פעמים, יוצרים כדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מרדדים בצק לעובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
חותכים לביסקוויטים בגודל 2-1 / 2 אינץ'. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה בכמויות גדולות, בערך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
8
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס) למשך 15 דקות או עד לסיום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "