קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino

אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino
אם יש לך סוכר, מיץ דובדבנים maraschino, מיץ אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר ' ממתקים אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם לחם בננה שומשום כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, אננס Millefoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, ו עוגות דובדבנים מרשינו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את בצק עלים לתוך 9 (3 אינץ') טבעות באמצעות תבנית טבעת או סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את הסיבובים על תבנית אפייה מרופדת בקלף ואופים בתנור במשך 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים את הדובדבנים השחורים, מיץ אננס, ומיץ דובדבנים מרשינו במחבת רוטב קטנה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
דובדבנים שחוריםדובדבנים שחורים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מעבירים את התערובת לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. להעביר את הרוטב דרך מסננת רשת. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
כדי להפוך את האננס: לאבק את האננס עם סוכר ממתקים ולמקם בתבנית אפייה. מבשלים בתנור במשך 15 דקות, או עד הזהב בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בואו מגניב.
5
כדי להפוך את קרם Chantilly: באמצעות מקצף, או בלנדר יד, למזג את השמנת הכבדה, סוכר, וניל עד פסגות רכות ונוקשות טופס. שמור את התערובת מקוררת עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
כדי להפוך את פודינג: במחבת רוטב קטן על חום בינוני, מבשלים את מיץ האננס עד שלה מופחת בחצי. להניח בצד ולתת מגניב. במחבת רוטב קטנה נפרדת על אש נמוכה, מבשלים את החלב עם שעועית וניל עד חם. באמצעות מקצף, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר, להוסיף את הקמח ומערבבים בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים את התערובת לתוך סיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקרם הוא חלק, אבל לא עבה מדי. מערבבים את הפחתת האננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
צמצוםצמצום
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להעביר את פודינג לקערה, לכסות את פני השטח עם ניילון לעטוף ולאפשר להתקרר. כאשר פודינג הוא מגניב, להעביר שקית מאפה גדול מצויד קצה מאפה עגול רחב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים דיסק בצק עלים על הצלחת. מקניפים את הפודינג על המאפה במעגלים ומניחים פרוסת אננס מקורמל על הפודינג. לכסות עם דיסק אחר של בצק עלים צינור כמה קרם Chantilly על גבי. למעלה עם מאפה אחד יותר עגול טפטוף עם רוטב דובדבנים maraschino.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
מקשטים עם דובדבן maraschino על גבי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy